Workshops
Workshop fotografie (1 bijeenkomst 2,5 uur):

Heeft u ook geen zin om het hele boekje van de camera door te spitten maar wilt u wel betere foto’s maken? In deze cursus wordt de basis van fotografie op een praktische wijze behandeld aan de hand van uw eigen camera. Technische kennis is niet vereist en iedereen kan dus meedoen. Na een theoretisch deel wordt er in de praktijk aan de slag gegaan met verschillende opstellingen en modellen om mee te oefenen. Na afloop krijgt u de behandelde stof en een Eerste Hulp Bij Fotografie-kaart mee naar huis.

Workshop beeldbewerking (4 bijeenkomsten 2,5 uur):

U wilt graag een bewerking toepassen maar het programma doet niet wat u wilt? De cursus begint met de basis van het programma en leert u vervolgens de meest gebruikte handelingen en wanneer toe te passen. Tussen de lessen door krijgt u opdrachten mee naar huis om mee te oefenen. De cursus is praktisch gestoeld en is een mix van theorie en direct zelf toepassen in de praktijk. De behandelde stof krijgt u per les mee naar huis evenals oefenfoto’s.

Deze workshops kunnen individueel of in groepen van maximaal tien deelnemers gegeven worden. Ook interessant voor bedrijven of personeelsverenigingen. Informeert u naar de mogelijkheden.